Τρόποι Παραγγελίας

Τηλεφωνική παραγγελία:

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 211 0130170.

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου:

Δευτέρα - Παρασκευή από 09:00 - 20:00
Σάββατο από 09:00 - 14:00

Παραγγελία ΟΝ LINE από την ιστοσελίδα μας:

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά, μέσω της σελίδας μας.
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας ζητείται να εισάγετε τα στοιχεία σας (τα στοιχεία που είναι απαραίτητα έχουν το σύμβολο * και δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εάν δεν τα συμπληρώσετε).
Μόλις πατήσετε Επιβεβαίωση Αγοράς σας εμφανίζεται το μήνυμα "Ευχαριστούμε για την Παραγγελία σας" και αυτό σημαίνει πως η παραγγελία σας καταχωρήθηκε.
Παρακαλούμε σημειώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας.
Επιπλέον θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης/επισύναψης της παραγγελίας σας.
Μόλις η παραγγελία σταλεί, θα λάβετε νέο email.Τρόποι Αποστολής

Αποστολές στην Ελλάδα:

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως τις επόμενες 2-4 εργάσιμες μέρες.
Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 5 έως 6 εργάσιμες μέρες.
Όταν το δέμα σας είναι στην πόλη σας προς παράδοση, η εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλει γραπτό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής και ένα τηλεφωνικό νούμερο. Εάν επιθυμείτε κάποια διευκρίνηση ή συγκεκριμένες ώρες παράδοσης του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό νούμερο που σας στάλθηκε στο γραπτό μήνυμα.
Τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 ευρώ. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1€
Το ποσό που πληρώνεται για την αποστολή του δέματος ισχύει σε κάθε περίπτωση, είτε σας παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας είτε παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.

Αποστολές στην Κύπρο:

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 7 έως 15 εργάσιμες μέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής είναι 8,00 €. Για αποστολές από 5 έως 10 κιλά το κόστος είναι 15 ευρώ. Για αποστολές από 15 έως 20 κιλά το κόστος είναι 22 ευρώ. Για αποστολές στην Κύπρο, είναι διαθέσιμη η πληρωμή με την μέθοδο του Paypal.

Αποστολές στο Εξωτερικό:

Το κόστος αποστολής για το εξωτερικό είναι ανάλογα τη ζώνη χώρας και αφορά παραγγελίες έως 5kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 5kg παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχουν πληρωθεί με PayPal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή

κατά την παράδοση των προϊόντων, χρέωση 2€.

Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας στην Τράπεζα Πειραιώς.
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.
Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία απορρίπτετε από το σύστημα. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση".

Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 6276138901111
ΙΒΑΝ: GR 97 0171 2760 0062 7613 8901 111
Δικαιούχος: Πηρούνιας Σωτήριος


*Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στην Τράπεζα Πειραιώς.